Warhammer-Empire.com

The General Archive => The Town Square => Topic started by: Artobans Ghost on April 21, 2018, 09:58:21 AM

Title: Not secure
Post by: Artobans Ghost on April 21, 2018, 09:58:21 AM
Downloaded an update for the iPhone and now I get a site insecure thing in front of the website before logging in. Not really sure as I have very little tech knowledge.
Title: Re: Not secure
Post by: Zygmund on June 13, 2018, 05:05:16 PM
I've had the same when using my computer for months now. But not when I log in with the phone.

-Z
Title: Re: Not secure
Post by: Fidelis von Sigmaringen on June 13, 2018, 06:54:36 PM
I suspect that this is because warhammer-empire is a http not a https website. Https means that there is a secure encrypted connection between the web server and the web browser. Very useful, but not something that is absolutely necessary for this website, I should think.
Apart, perhaps, for the Back Table...
Title: Re: Not secure
Post by: Xathrodox86 on June 14, 2018, 02:34:47 PM
So glad that I'm not using Apple products. From my experience they're more often causing trouble, than actually working like they're supposed to.
Title: Re: Not secure
Post by: Michael Stockin on October 15, 2021, 09:52:13 AM
I suspect that this is because warhammer-empire is a http not a https website. Https means that there is a secure encrypted connection between the web server and the web browser. Very useful, but not something that is absolutely necessary for this website, I should think.
Apart, perhaps, for the Back Table...

Depends, if you use the same e-mail and password here as on other sites, it could be an issue.